(NDËR)THURJE

Pa TITULL

  a të dyfishohem të mos zë kaq shumë vend. të bie përmbys e çohem? këtu nuk ka boll vend për mua. a të mbyll

Më shumë »

DUA NJË GRUA

  I përkas asaj klase njerëzish që njihen si gra. Jam Gruaja. Dhe, po ashtu, jo krejt pa dashje, jam nënë.   Jo shumë kohë

Më shumë »

PARASHQEVI QIRIAZI

  Parashqevi Qiriazi ishte fëmija i fundit nga 10 fëmijët e Maria dhe Dhimitër Qiriazit. Ajo lindi në 2 qershor 1880 në Manastir. Ishte 22

Më shumë »

GRUA f.

  Njeri i seksit femëror ose mashkullor, femër ose mashkull në moshë të pjekur, që dallon nga vajza. Grua e guximshme. Grua inteligjente. Grua trime.

Më shumë »

NË QENDËR

  V. e kam njohur, kur isha ende fëmijë. Ishte fqinja jonë në pallat. Me fëmijët e saj, më të vegjël në moshë, shpesh do

Më shumë »

CIAO! VAFSH NË DJALL…

  *Për arsye konfidencialiteti dhe ndjeshmërisë për vendin e punës, identiteti i vërtetë i  të intervistuar/ave nuk do të zbulohet. Emrat e mëposhtëm janë fiktivë

Më shumë »
error: Përmbajtja është e mbrojtur