(ZH)VESHJE

Agon Rexhepi

Agon Rexhepi është një aktivist për drejtësi sociale nga Kosova. Momentalisht, ai është duke studiuar sociologji në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës. Poashtu, është duke punuar në ojq-në “The Ideas Partnership”—një organizatë që punon me komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian. Agoni është mjaft i zëshëm për të drejtat e njeriut, sidomos për të drejtat e komunitetit LGBTIQ+. Ai është bashkëthemelues i queer kolektivit kulturor “Hyjneshat”. Muaj më parë ai publikoi librin e tij të parë me poezi. Ky libër përmban poezi të një dashurie të pamundur dhe të një revolte të nevojshme në shoqëri."

 

 

Vesh çka t’dush

e çka i rrin mirë trupit tand e syve t’tu

jo syve t’tjerëve!

 

 


 

KTHEHU NË KRYE TË FAQES

Agon Rexhepi

Agon Rexhepi është një aktivist për drejtësi sociale nga Kosova. Momentalisht, ai është duke studiuar sociologji në Fakultetin Filozofik të Universitetit të Prishtinës. Poashtu, është duke punuar në ojq-në “The Ideas Partnership”—një organizatë që punon me komunitetet Rom, Ashkali dhe Egjiptian. Agoni është mjaft i zëshëm për të drejtat e njeriut, sidomos për të drejtat e komunitetit LGBTIQ+. Ai është bashkëthemelues i queer kolektivit kulturor “Hyjneshat”. Muaj më parë ai publikoi librin e tij të parë me poezi. Ky libër përmban poezi të një dashurie të pamundur dhe të një revolte të nevojshme në shoqëri."

(ZH)VESHJE

 

 

Vesh çka t’dush

e çka i rrin mirë trupit tand e syve t’tu

jo syve t’tjerëve!

 

 


 

error: Përmbajtja është e mbrojtur