TURP TRUP

TË KUQTË E FAQEVE

qyteti lëviz çuditshëm në njëtrajtshmëninë e vet rrugët flasin me mue sa herë shpëtimin nuk e kam gjetë jam grue e s’më kanë hije rrugët,

Më shumë »

MARRJA E SHPISË

  Kur thonjtë e dorës tem t’vogël janë mbush me dhe t’u lujt tezesh n’mahallë Kur dollapat janë mbush me kukullat e mia të blemë

Më shumë »

SEVASTI QIRIAZI-DAKO

  “Jam një studente shqiptare në Kolegjin e Kostandinopojës. Gjatë këtyre dy viteve të fundit atje kam dëgjuar shumë për bëmat e tua fisnike. Kam

Më shumë »

EDHE BURRAT MENSTRUOJNË

  Seksualiteti, identiteti gjinor, heteronormativiteti etj. mbeten koncepte të pazbërthyera në shoqëritë tona. Prandaj, togfjalëshi “burra që menstruojnë” për shumëkënd mund të tingëllojë paradoksal, madje

Më shumë »

THIS IS WAR

  Thunders versus troops   Warsaw, 2022. Everywhere around the signs of hand-made rebellion: paper-cut fists and red flashes of lightning on the windows, stickers

Më shumë »

PA TITULL

i randë është trupi çdo mëngjes kur në asnjë natë nuk ka prehje. por, të paktën mua nuk më kanë vrarë. të mërzitshme janë bisedat

Më shumë »

MENSTRUACIONE f.

  Procesi biologjik i shkarkimit ciklik të gjakut, sekrecioneve dhe mbetjeve të indeve nga mitra përmes vaginës, nga mosha e pubertetit deri në menopauzë, çdo

Më shumë »
error: Përmbajtja është e mbrojtur